ROM | RUS

BASCONSLUX Compania de construcţii SRL “Basconslux” creată la 29 mai 2003 este una dintre cele mai mari întreprinderi de construcţie din Republica Moldova, pe parcursul anilor a ciştigat încrederea multor cetăţeni, ce nu regretă în prezent alegerea facută.
"Basconslux", propune  o gamă variată de apartamente în aproape orice cartier al oraşului Chișinău.

La construcţia complexelor locative sunt folosite tehnologii moderne. Blocurile din aceste complexe au o structură de rezistenţă formată din schelet de beton armat cu umplutură din BCA (bloc din calcar autoclavizat), material importat din Romania și Ukraina, cu proprietatea de a absorbi zgomotul și a respinge umezeala. Pereţii secundari sunt construiţi din căramidă natională şi sunt prelucraţi cu amestec uscat alb.

Lucrarile au loc în 3 etape:
1) Prima etapa include ciclul zero, lucrări de construcţie şi montare;

2) A doua etapă include lucrarile exterioare de finisare, montarea instalaţiilor pentru ferestre şi balcoane de tip “termopan”, trasarea comunicaţiilor, branşamentul apei reci si calde, montarea sistemului de canalizare, bransamentul electric, conectarea la linia telefonică, acces la internet şi la liniile de legatură interioară, instalarea unei uşi de intrare din metal;

3) Lucrări interioare de finisare, prelucrarea pereţilor cu amestec uscat (cu excepţia, băii şi a veceului), instalarea aparatelor de evidenţă a consumului (contoare) pentru gaz ,lumină și apă; montarea sistemului de incălzire,cazan instalat în apartament şi conectat la calorifere.

Adresa:
str. Lev Tolstoi 24/1, scara 11

+373 (22) 54-25-24, 54-80-96
+373 (22) 27-85-77

Telefon mobil:
+373 (06) 000 15 99
+373 (06) 000 15 77
E-mail: info@constructii.md

Complexe Locative in derulare:

1. Complex Locativ de pe str. Milescu Spataru 9/4

2. Complexul Locativ de pe str. Melestiu (Valea Trandafirilor)

3. Complexul Locativ de pe str. Ceucari

4. Complexul Locativ de pe str. V. Alecsandri

5. Complexul Locativ "Sprancenoaia"

Taguri