ROM | RUS

VASIGUR GRUPBlocurile Locative construite de " VASIGUR GRUP" se caracterizeaza prin siguranţă, comoditate, modernism, inteligenţă, autenticitate şi confort. Confortul înţeles de "VASIGUR GRUP" are o altă dimensiune decît era acceptată pînă acum de către societate.Toate grijile zilnice legate de menaj îşi găsesc soluţiile în casele noastre.

Actualmente se pune accentul foarte mult nu doar pe planul apartamentului ci şi ceea ce are locuitorul pe lîngă apartamentul dat. Este important, ca executînd o investiţie capitală să ai de cîştigat ulterior; fie prin majorarea valorii bunului în care aţi investit, fie prin economia adusă în perioada de exploatare a lui. Spre exemplu "VASIGUR GRUP" construieşte apartamente care vă vor economisi cu 75% din cheltuielile de întreţinere pe care au apartamentele construite în altă decadă. Aceste economii sunt destul de uşor de explicat : prin implementarea tehnologiilor noi de economie a energiei electrice şi termice.

Casele " VASIGUR IMOBIL" au o pierdere a temperaturii pe timp de iarnă de doar 0,8% ceea ce înseamnă că se poate face o economie considerabilă la plata facturilor pentru căldură. Cazangeriile autonome aplicate în fiecare locuinţă aduc în apartamente o temperatură a apei în calorifere de apx. 90 g C şi în ţevile de alimentare cu apă caldă de 50 g C.

De asemenea Sistemul Antiincendiar va garanta salvarea în caz de incendiu. Semnalizatoarele de fum sunt instalate în fiecare apartament, hol. Nimic nu va opri fumul să iasă în afara casei, iar unele locuri cu risc ridicat la incendii au stingere automată cu praf antiincendiar aplicabile în cazuri extreme. Să locuieşti în casele "VASIGUR GRUP" este o plăcere, mai ales dacă alegeţi un apartament la înălţime căci doar acolo este cel mai pur aer şi cea mai mare linişte.

Casele au pe lîngă apartamente o mulţime de utilităţi cum ar fi parking, garaje, debarale, studiouri, terminale bancare pentru plăţi, studiouri, şcoli, grădiniţe, magazine, frizerii, farmacii, clinici particulare şi multe alte oportunităţi. Nu în zadar compania are o preocupare continuă pentru confortul dumneavoastra. 

Apartamentele Companiei sunt potrivite pentru 4 scopuri esenţiale pe care le puteţi atinge şi anume: Pentru siguranţa şi confortul familiei dumneavoastră- sunt cele mai calde şi mai comode locuinţe din cîte puteţi găsi.

 

Complexe Locative in derulare:

1. Bloc Locativ in mun. Chisinau, str. Miorita;

2. Complexul Locativ "Siguranta", str. Independentei.

 

Adresa: mun. Chisnau sos.Hincesti 43

Contacte:
Tel.: +373 22 92 23 45
Mob.: +373 69 99 27 38
+373 79 68 89 88

www.vasigur-imobil.md
E-mail: info@vasigur-imobil.md

Taguri