ROM | RUS

"Etelma" S.R.L.Despre companie si Grupul de investitori

Proiectul Panoramic este realizat de către un grup de investitori de talie internațională, care a construit și a dezvoltat blocuri de locuit și centre comerciale in decurs de 15 ani în asa tari ca Austria, Bulgaria, Lituania, Macedonia, Serbia, Muntenegru și Ucraina.

Pe piața din Republica Moldova grupul de investiții deține Centrul Internațional de Business SKYTOWER și centrele comerciale “Plaza” din orașele Chișinău, Bălți și Orhei. Grupul de investiții va construi și un proiect rezidențial premium în sectorul Centru al Capitalei.

Responsabila pentru dezvoltarea Complexului locativ Panoramic este echipa ce reprezinta interesele investitorilor in Moldova, o echipa creata din profesionisti care sunt angajati si la Centrul International de Business SKYTOWER si la Centrele comerciale Plaza. Entitatea juridica este compania "Etelma" S.R.L. - preluata de catre Grupul de investitori in 2012. Drept urmare, in baza conceptului nou prezentat de catre investitori a fost refacut in totalitate proiectul, tinind cont de destinatia terenului detinut de "Etelma" S.R.L.

Pentru construcția si realizarea Complexului locativ Panoramic au fost aleși profesioniști cu experienta in domeniul proiectării și construcțiilor de locuințe. 

(+373) 22 846 111, (+373) 78 846 111, (+373) 78 846 222, info@panoramic.md

Complexe locative in derulare:

Taguri