ROM | RUS

Lagmar-Impex SRLCompania Lagmar-Impex SRL este actulamente reprezentată prin opt proiecte comerciale si private, printre care și blocul de oficii de pe strada Socoleni, care a devenit în anul 2011 sediul companiei, și care reflectă cu demnitate formatul companiei, în termen de arhitectură și design, impresionînd prin coloristică și stil unic.

În perioada anilor 2011-2015 Lagmar Impex şi-a propus să se afirme pe piaţa imobiliară, construind 6 proiecte locative cu un număr total de 780 apartamente – Blocurile locative din str. Vasile Lupu, Movila lui Burcel, Macilor, Arhaghelul Mihail, Ceucari, dar şi Complexul locativ din str. Florării, toate fiind date în exploatare în termenii stabiliți.

În prezent (2016) compania construiește alte 3 mari proiecte locative, cu un total de 754 apartamente, și anume: Complexul locativ din str. Bogdan Voievod, Complexul locativ din str. Gh. Cașu și Blocul locativ din str. Bariera Orhei.
De asemenea, în cadrul unui contract de parteneriat semnat cu Universitatea de Stat din Moldova în vara anulului2014, compania efectuează restaurarea “la cheie” a blocului II USM din str. Alexei Mateevici, dar și a 4 cămine studențești din str. Gh. Cașu.

Atuurile companiei LAGMAR sunt:

- calitatea înaltă a blocurilor construite;
- termenele de dare în exploatare respectate;
- și prețurile apartamentelor accesibile pentru fiecare!

 

Contacte:

Mun. Chișinău, Str. Socoleni 17/1
Telefon vânzări: + (373) 22 855 196, 060 019 190, 068 120 120

Complexe Locative in derulare:

1. Complexul din str. Bogdan Voievod

2. Complexul Locativ "Gheorghe Casu".

3. Complexul CIRCULUI

Taguri