ROM | RUS

CONSAMCompania de construcții SA «Consam» a fost înfiinţată în anul 1992, în Chişinău in baza combinatului de construcții № 2, care a fost fondat în 1961. Principalul domeniu de activitate - construcția clădirilor rezidenţiale şi obiecte de facilităţi sociale şi culturale, clădiri administrative. Cu succes se dezvoltă în fabricarea producției: de betoane și mortare, carcasuri și schelete metalice, lucrărilor de îmbunătăţire şi construcţia drumurilor.

Compania de construcții se poate mândri nu numai cu activităţile de producţie de succes. E necesar de a menţiona participarea sa în domeniul de caritate: este ajutor anual monetară la diferite fonduri, iar în 2008, 2009, din fonduri proprii în suma de 7 mln lei a fost reconstruite şi restaurate total biserica "Sf. Dimitri" și mănăstirile «Nasterea Maicii Domnului» și «Curchi» din regiunea Orhei, supravegheată de către Guvernul Republicii Moldova. SA «Consam» a participat la Pactul Global ONU.

De 48 ani compania a construit sute de obiecte: case, apartamente, clădiri administrative, obiecte social-culturale. Acestea fiind clădiri rezidenţiale Nr. 4, 5, 6 de la Botanica, Nr. 7 de la Buiucani, Nr. 2, 4 ,7 de la Ciocana.

În prezent SA "Consam" continuă cu succes traiţia de construcţie, îndeplinirea diferitor lucrări complexe şi de montare, repararea lucrărilor de construcţie şi reconstrucţia lor.

În ultimii 5 ani a fost dat în exploatare o clădire de locuit cu 9 etaje pe strada Cuza Voda, alt bloc cu 9 etaje pe strada Asachi, două case de locuit cu 5 etaje cu mansardă pe strada Grenoble, un bloc cu 6 etaje pe str. Malina Mică, dar şi reconstrucţia totală a mănăstirii Curchi şi a spaţiilor de producţie SA "Galanta".

Complexe Locative in derulare:

Complexul Locativ de pe str. M. Sadoveanu 15

Adresa Consam SA:

str. Industrială 75,
MD-2023, Chișinău, Moldova

Tel/Fax:
+ 373 (22) 42 18 33
+ 373 (22) 47 27 67

Taguri