ROM | RUS

ReconscivilIstoria acestei Companii de Constructie începe de la centrul comercial al S.A. CONSOCIVIL (în trecut «Гражданстрой»). În cadrul acestui centru, sa format un colectiv care a iniţiat construcţia spaţiilor locative pe principiul ipotecar. După un şir de reorganizări, această echipă a creat în luna mai a anului 2000 compania de construcţii RECONSCIVIL SRL. Pe parcursul primilor 5 ani de activitate, toate eforturile erau orientate spre crearea unei baze de producere şi implementarea programelor pe termen lung. Aceste activităţi s-au soldat cu creşterea volumului de lucru şi a potenţialului de producere cît şi stabilitatea financiară a firmei. 

In primul rind, Compania este formata dintr-o echipă de profesionişti, care tind să atingă scopurile propuse. Jumătate din inginerii din cadrul firmei au o experienţă de lucru mai mare de 25 de ani.

Totodata, programul investiţional a fost creat reieşind din posibilităţile financiare proprii. Astfel, noi am reuşit să evităm majoritatea problemelor legate cu actuala criză financiară. Astfel, în anul 2009, noi cu succes am finalizat construcţia şi am dat în exploatare complexul locativ de pe str. Grenoble, 128/2, 128/3 şi centrul medical „Microchirurgia ochiului”. Urmînd politica dată, noi am conferit viabilitate şi garanţie proiectelor viitoare de construcţie a spaţiilor locative din mun. Chişinău.

În al treilea rînd, probabil şi cel mai important, noi în fiecare an obţinem tot mai mulţi clienţi care au încredere în ceea ce facem. Iar noi, la rîndul nostru, deja demult am înţeles că prestigiul firmei se constituie din astfel de clienţi.

Tel. de contact: 022 51-37-51

Complexe locative in derulare:

Complexul Locativ de pe str. Ion Dumeniuc 17

Taguri