ROM | RUS

"Horus" SACompania "Horus" SA isi desfasoara activitatea pe piata Moldovei de 18 ani, fiind infiintata in anul 1995. La momentul actual compania este una dintre cele mai sigure in domeniul constructiei si vinzarii de locuinte accesibile si calitative din tara.


Initial SA "Horus" si-a desfasurat activitatea in domeniul instalarii si intretinerii de utilitati (incalzire, gaz, etc), pentru ca ulterior sa-si extinda echipa de profesionisti si in domeniul constructiei si proiectarii, propunind clientilor nostri proiecte care sa corespunda atit necesitatilor personale cit si standartelor europene.


Din categoria clientilor nostrii fac parte persoane din toate sferele de activitate, astfel devenind accesibil pentru fiecare de a-si achizitiona un apartament nou, mai modern si confortabil, pretul pentru un metru patrat variind intre 520 si 700 de euro. Astfel, la un pret accesibil obtineti constructii executate calitativ, motivul pentru aceasta politica de preturi fiind refuzul de a accepta servicii de subantreprenoriat pentru mai multe tipuri lucrari, fapt care ne permite de a reduce in mod semnificativ costul final al locuintelor.

Adresa oficiului: MD-2044, mun. Chisinau, str. Mihai Sadoveanu 4/10

Tel: (+373-022) 401-328

Mob: (+373) 068-79-05-0

Complexe locative in derulare:

Horus Florilor

Taguri